Introduction to Samba - Karnevaalisamban perusteet

Kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi matkan taitavaksi sambatanssijaksi!

Ota brasilialaisen karnevaalisamban tärkeimmät osa-alueet haltuun kotoa käsin!

Tämän selkeän ja kattavan verkkokurssin on laatinut Milagre Dancers -tanssikoulun perustaja ja omistaja Anne Nevalainen-Silva jolla on yli 20 vuoden kokemus brasilialaisten tanssien opetuksesta. Liity sinäkin tuhansien tyytyväisten oppilaiden joukkoon ja opi ymmärtämään ja tanssimaan sambaa alusta asti hyvin ja perusteellisesti!

Kurssilla opit samban perusteiden lisäksi myös paljon tanssin perustekniikasta yleisesti, mikä on erittäin hyödyllistä jos haluat todella oppia tanssimaan sambaa koko kehollasi - etkä vain kopioida ohjaajan liikkeitä. Saat lisäksi myös hyödyllistä tietoa brasilialaisesta kulttuurista, karnevaaleista, musiikista ja muista sambaan liittyvistä aihealueista, jolloin kurssilla oppimasi asiat eivät jää vain pintapuoliseksi raapaisuksi aiheesta, vaan ymmärrät kokonaisuutta ja pystyt sisäistämään asiat paremmin!

Kurssi on laajuudeltaan samaa luokkaa kuin mikä tahansa koko kauden mittainen kurssi ja se sisältää noin runsaasti opetusvideomateriaalia. Sen lisäksi kurssimateriaaliin kuuluu tekstiosuuksia, videolinkkejä, kuvia ja musiikkia. Saat siis erittäin kattavan paketin joka sisältää paljon enemmän asiaa ja tietoa kuin mitä tavallisilla tanssitunneilla on mahdollista omaksua!

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneille - kenelle tahansa harrastajalle joka haluaa rakentaa hyvät perusteet samban tanssimiselle tai jo kokeneemmalle tanssijalle joka haluaa täydentää osaamistaan ja ymmärrystään brasilialaisessa sambassa.


Opettajasi


Anne Nevalainen-Silva
Anne Nevalainen-Silva

Anne Nevalainen-Silva on opiskellut ja opettanut sambaa ja brasilialaisia tansseja Suomessa yli 20 vuotta ja käynyt hakemassa tärkeimmät oppinsa suoraan Brasiliasta maailman parhailta sambatanssijoilta. Anne on vetänyt tanssitunteja lukuisille eri ryhmille ikään ja sukupuoleen katsomatta ja kokemuksen myötä hänelle on syntynyt hyvin selkeä ja toimiva opetustyyli joka on tehnyt hänestä yhden Suomen arvostetuimmista brasilialaisen tanssin opettajista.

Anne on matkustanut Brasiliassa lukuisia kertoja ja viettänyt kuukausien jaksoja eri puolilla Brasiliaa lisäoppia ja ymmärrystä hankkien. Matkoillaan Anne on havainnut että mitä enemmän brasilialaisesta kulttuurista ymmärtää, sitä paremmin pystyy tanssimaan ja opettamaan sambaa. Koska tavallisten viikkotuntien puitteissa Anne ei mitenkään ehdi eikä pysty jakamaan kaikkea sitä tietoa mitä oppilaille haluaisi kertoa, on hän koonnut nyt tärkeimmät asiat ja olennaisimman tiedon samban perusteista tähän verkkokurssiin.


Kysytyimmät kysymykset


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Aloita nyt!